Zöldárpa rendelése

A zöldárpa és a fogyókúra

Az elmúlt néhány évtizedben a zöldárpa kivonat egyre ismertebb étrend-kiegészítő, ami nemcsak növeli a vitalitásunkat, hanem elősegíti a fogyást is. A piacon egyre több támogatója van, ráadásul tudományosan is alátámasztották jótékony hatását. 

Tények - ami miatt valóban hatékony fogyókúra

Az árpa egy olyan gabona, melyet már évszázadok óta művelnek Ázsiától a Közel-Keletig. Gyakran adjuk levesekhez, készítünk belőle kenyeret és legfontosabb összetevője a sörnek és a whiskynek is. A zöldárpa ennek a növénynek a fiatal hajtásai, melyet még érés előtt takarítanak be.

zold-fogyokura

Jellemzők

A zöldárpa számos olyan enzimet tartalmaz, melyek hozzájárulnak a jó emésztéshez és megszabadítja a szervezetet a lerakódott méreganyagoktól. Segítségével könnyen égetjük el a kalóriákat és oldjuk fel a zsírpárnákat.A lipáz, a zöldárpa egyik enzimje képes lebontani a zsírokat és felhasználható energiává átalakítani. A zöldárpa magas koncentrációban tartalmaz nátriumot, mely segíti a gyomorsav termelését és a megfelelő emésztést. 45%-os fehérjetartalmának köszönhetően teljes értékű tápanyagnak bizonyul.

Funkció

A zöldárpát meg lehet vásárolni por, tabletta és kapszula formájában. Vannak akik saját árpafüvet nevelnek és ezt is felhasználják.

Ajánlások

A zöldárpa kivonatot naponta 1-2 teáskanállal érdemes fogyasztani. Naponta használjuk egyszer vagy kétszer gyümölcslébe vagy vízbe keverve. Idővel mennyisége növelhető a szervezet toleranciáját illetően. Ha sosem használtunk még árpafűlevet, akkor naponta csak egy-két unciával használjuk, amíg hozzászoktatjuk a szervezetünket a készítményhez. Később a mennyiség növelhető, de ne menjünk 3 uncia felé, mivel a lé igen hatékony és erős.

Szempontok

A zöld-árpának erős méregtelenítő hatása van. Ha túl nagy mennyiségben halmozódtak fel a méreganyagok a szervezetünkben, akkor enyhe fejfájást is tapasztalhatunk a tisztulás során. Ha a zöldárpa elfogyasztása után hányingert, emésztési zavart vagy hasmenést tapasztalunk, akkor csökkentsük mennyiségét.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!