Zöldárpa rendelése

Zöldárpa egészségügyi előnyei

A zöld árpa a piacon jelenleg a legjobb elérhető étrend-kiegészítő. A zöld árpa kivonatot az árpafű aratása után közvetlenül állítják elő, majd később por alakban vagy tabletta formájában vásárolhatjuk meg és minden esetben éhgyomorra kell fogyasztani. A szakemberek kimondták, hogy a zöld árpa kiváló forrása a vitaminoknak, fehérjéknek, tápanyagoknak és bizonyított az is, hogy nagyszerűen erősíti az immunrendszert. Tovább a zöld árpa egy olyan antioxidáns, mely segít elpusztítani a rákos sejteket és megakadályozza kialakulását is.

A zöld árpa következetes fogyasztása fokozhatja egészségünket és három hónap alatt fokozhatja fizikai állapotunkat.

zoldarpa

Vitaminokban gazdag

A zöld árpa közel három tucat vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, így kiválóan táplál és nagyszerű kiegészítő az egészséges étrendnek. A zöld-árpában C-, B1-, B2-, B12-vitamint találunk, valamint folsavat is. Tovább, a zöldárpa értékes forrása az olyan ásványi anyagoknak, mint a kalcium, a vas, a kálium, a foszfor és a klorofill. Ráadásul a zöld árpa ellátja a szervezetet a legfontosabb kilénc létfontosságú aminosavval is, köztük azokkal is, melyeket a szervezet nem képes előállítani.

Antioxidáns

A zöldárpa egy olyan antioxidáns, mely megakadályozza a sejtek oxidációját a szervezetben. Ráadásul a zöldárpa olyan erős antioxidáns, hogy képes arra is, hogy megakadályozza a rákos sejtek kialakulását vagy azok növekedését, terjedését is. Több kutatás is megerősítette a zöldárpa rákellenes tulajdonságát. A zöldárpa megöli a leukémiás daganatos sejtjeit, valamint megszüntetheti az agy- és a prosztatarákot is.

Javítja az immunrendszer állapotát

A zöldárpa erősíti az C-, B1-, B2-, B12-vitamin valamint jó hatással van a hajra, a bőrre és a körömre. 

Fontos fehérjéket tartalmaz

A zöldárpa olyan fehérjéket tartalmaz, melyek serkentik a sejtek anyagcseréjét. Beilleszthető bármilyen diétába, hiszen nagyszerűen pótolja a szervezet számára szükséges fehérjéket.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!