Zöldárpa egészségügyi előnyei

A zöld árpa a piacon jelenleg a legjobb elérhető étrend-kiegészítő. A zöld árpa kivonatot az árpafű aratása után közvetlenül állítják elő, majd később por alakban vagy tabletta formájában vásárolhatjuk meg és minden esetben éhgyomorra kell fogyasztani. A szakemberek kimondták, hogy a zöld árpa kiváló forrása a vitaminoknak, fehérjéknek, tápanyagoknak és bizonyított az is, hogy nagyszerűen erősíti az immunrendszert. Tovább a zöld árpa egy olyan antioxidáns, mely segít elpusztítani a rákos sejteket és megakadályozza kialakulását is.

A zöld árpa következetes fogyasztása fokozhatja egészségünket és három hónap alatt fokozhatja fizikai állapotunkat.

zoldarpa

Vitaminokban gazdag

A zöld árpa közel három tucat vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, így kiválóan táplál és nagyszerű kiegészítő az egészséges étrendnek. A zöld-árpában C-, B1-, B2-, B12-vitamint találunk, valamint folsavat is. Tovább, a zöldárpa értékes forrása az olyan ásványi anyagoknak, mint a kalcium, a vas, a kálium, a foszfor és a klorofill. Ráadásul a zöld árpa ellátja a szervezetet a legfontosabb kilénc létfontosságú aminosavval is, köztük azokkal is, melyeket a szervezet nem képes előállítani.

Antioxidáns

A zöldárpa egy olyan antioxidáns, mely megakadályozza a sejtek oxidációját a szervezetben. Ráadásul a zöldárpa olyan erős antioxidáns, hogy képes arra is, hogy megakadályozza a rákos sejtek kialakulását vagy azok növekedését, terjedését is. Több kutatás is megerősítette a zöldárpa rákellenes tulajdonságát. A zöldárpa megöli a leukémiás daganatos sejtjeit, valamint megszüntetheti az agy- és a prosztatarákot is.

Javítja az immunrendszer állapotát

A zöldárpa erősíti az C-, B1-, B2-, B12-vitamin valamint jó hatással van a hajra, a bőrre és a körömre. 

Fontos fehérjéket tartalmaz

A zöldárpa olyan fehérjéket tartalmaz, melyek serkentik a sejtek anyagcseréjét. Beilleszthető bármilyen diétába, hiszen nagyszerűen pótolja a szervezet számára szükséges fehérjéket.

Zöldárpa tabletta

Zöldárpa italpor 250g(Madal Bal)

Zöldárpa italpor 250g (Madal Bal)

Az árpafű magas koncentrációban és az emberi szervezet számára szükséges arányban tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és enzimeket. Az árpafű lúgosítja a szervezetet, leköti a felesleges gyomorsavat.

Ár: 1695 Ft
Megnézem

Medicura CSG MixChlorella+Spirulina+Zöld árpa tabletta 120 db

Medicura CSG Mix Chlorella+Spirulina+Zöldárpa tabletta 120 db

A zöld alga (Spirulina) és a kékeszöld alga (Chlorella) különlegessége és egyben legnagyobb előnyük, hogy tápértékük egyedülállóan magas.

Ár: 3295 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!